Running Game on my gaming laptop cause Virtual Machine error, Help

ment2008

New Member
Sep 8, 2011
10
0
1
Hey Guys,

So at home, i have no issues, just starting the launcher, writing my info and playing, but at work i have gaming laptop which is really good but for some reason, i receive "This application can't run on a virtual machine...."

* Same files as home
* Other RF servers working perfectly on that laptop
* I Noticed that on other server launchers it see my Nvidiea GPU while here it doesnt
* Internet connection is stable
* and its not a VM :D



dxdiag:

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 8/14/2018, 13:17:39
Machine name: DESKTOP-HUGUS61
Machine Id: {3AC730CE-A1F3-4EAC-9CA0-C3A034231D49}
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 17134) (17134.rs4_release.180410-1804)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: LENOVO
System Model: 80WK
BIOS: InsydeH2O Version 05.11.344KCN40WW (type: BIOS)
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 16384MB RAM
Available OS Memory: 16276MB RAM
Page File: 16826MB used, 3307MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 120 DPI (125 percent)
System DPI Setting: 120 DPI (125 percent)
DWM DPI Scaling: UnKnown
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Supported
DxDiag Version: 10.00.17134.0001 64bit Unicode

---------------
Display Devices
---------------
Card name: Intel(R) HD Graphics 630
Manufacturer: Intel Corporation
Chip type: Intel(R) HD Graphics Family

Card name: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 1050 Ti
 
Last edited:

LaCervezaFina

Olympic GameMasters
Jul 22, 2015
363
73
28
Honolulu hawaii
Hey Guys,

So at home, i have no issues, just starting the launcher, writing my info and playing, but at work i have gaming laptop which is really good but for some reason, i receive "This application can't run on a virtual machine...."

* Same files as home
* Other RF servers working perfectly on that laptop
* I Noticed that on other server launchers it see my Nvidiea GPU while here it doesnt
* Internet connection is stable
* and its not a VM :D



dxdiag:

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 8/14/2018, 13:17:39
Machine name: DESKTOP-HUGUS61
Machine Id: {3AC730CE-A1F3-4EAC-9CA0-C3A034231D49}
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 17134) (17134.rs4_release.180410-1804)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: LENOVO
System Model: 80WK
BIOS: InsydeH2O Version 05.11.344KCN40WW (type: BIOS)
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 16384MB RAM
Available OS Memory: 16276MB RAM
Page File: 16826MB used, 3307MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 120 DPI (125 percent)
System DPI Setting: 120 DPI (125 percent)
DWM DPI Scaling: UnKnown
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Supported
DxDiag Version: 10.00.17134.0001 64bit Unicode

---------------
Display Devices
---------------
Card name: Intel(R) HD Graphics 630
Manufacturer: Intel Corporation
Chip type: Intel(R) HD Graphics Family

Card name: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 1050 Ti
1st: check antivirus quarantine and place the RFO folder under ignore if you have it.
2nd: if your antivirus cant ignore the files, disable your antivirus..
if nothing change,

3rd: uninstall RFO and reinstall., (assuming your antivirus was disabled)
4th: rerun the launcher it should be ok..
 

Driips

New Member
Apr 23, 2016
13
1
3
try to restart your laptop boot into your bios setting and disable virtualization.
 

jomoc1128

Active Member
Apr 20, 2013
265
62
28
cdo
dont fool me -_- it only happens in an remote os -_- .... if no orig driver for THE OS it will display like that